top of page
santander.jpg

04/02/2022

Aprovat el projecte de reforma del pont del Carrer Santander

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte de millora d'accessibilitat del pont del Carrer Santander, redactat per DOPEC. Les obres començaran al setembre i la previsió és que estiguin completades a principis de 2024.

El carrer Santander s'ampliarà amb voreres de fins a 4,5m d'amplada i un carril bici per sentit. La intervenció preveu la construcció d'una passarel·la adjacent a banda i banda del pont existent i la millora integral de l'espai urbà.

Veure notícia 1 - Veure notícia 2

01.JPG

11/11/2020

El Barri Gòtic de Barcelona estrena la nova plaça de Sant Miquel

Aquesta setmana s'ha posat en servei la nova Plaça Sant Miquel al Barri Gòtic, de la que DOPEC ha realitzat la Direcció d'Obra. 

La nova plaça dóna protagonisme a les persones i a la vida quotidiana, prioritzant l'ús veïnal i els jocs infantils.

Veure notícia

sector llevant noticia.JPG

05/10/2020

L'INCASÒL ven 5 parcel·les residencials per construir habitatges al Sector Llevant

L’INCASÒL, ha signat el contracte d’arres amb la promotora immobiliària AQ Acentor, per la compravenda de 5 parcel·les del sector residencial Llevant de Viladecans (Baix Llobregat). Aquesta societat hi desenvoluparà un total de 270 habitatges en règim lliure.

DOPEC va realitzar el projecte d'urbanització d'aquest Sector de 55 hectàrees.

Veure notícia

Nova Gran Via.jpg

02/07/2020

El Govern aprova soterrar la Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha aprovat definitivament el projecte constructiu de soterrament de la Gran Via entre la Rambla Marina i el Riu Llobregat, un projecte realitzat per DOPEC en UTE amb altres dues enginyeries. Aquesta actuació farà compatible les connexions entre els dos costats de la Gran Via i els hospitals de Bellvitge i Duran i Reynals, donant continuïtat a el soterrament ja realitzat fins a la Plaça Europa.

Veure notícia Descarrega comunicat de premsa

190422_Imatge noticia.jpg

22/04/2019

Barcelona reformarà la Plaça Sant Miquel al Gòtic Sud

El dia 24 d’abril comencen les obres de reforma de la Plaça Sant Miquel, al barri del Gòtic Sud. Dopec en realitzarà la Direcció d’Obra, on s’hi destinaran 2 milions d’euros per donar una nova imatge i usos per afavorir les dinàmiques veïnals davant el trànsit rodat. Es preveu que la transformació dels seus 4.317m² es realitzarà en nou mesos i posarà les famílies i els infants al centre de la plaça amb un disseny que duplica l’actual zona de jocs i vegetació.

Descarrega notícia

190403_Imatge.jpg

03/04/2019

La Sagrera cus el teixit urbà entorn de l’estació

Amb una inversió de 6,9 milions d’euros, La Sagrera activa l’esperada actuació de transformació urbanística entorn l’estació, afectant 20.026,39m² de carrers i zones verdes a la banda del corredor que dona al districte de Sant Andreu. A Dopec hem realitzat el seu projecte constructiu d’urbanització, que afectarà principalment als carrers Gran de la Sagrera, Garcilaso i Berenguer de Palou, completant circulacions i eixos viaris molt necessaris per al barri.

Descarrega notícia

img_scolome_20190211-143843_imagenes_lv_

11/02/2019

El ministre Pedro Duque inaugura la 3D Factory Incubator

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats Pedro Duque ha inaugurat la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió 3D. Una iniciativa liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Fundació Leitat. Dopec ha realitzat la Direcció Facultativa. A l’acte també han assistit l’alcaldessa Ada Colau, el delegat de l’estat Pere Navarro, el president de Leitat Jordi W. Carnes, el president d’Incyde Jose Luis Bonet i la consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón.

Descarrega notícia

_111_9c46c1fb.jpg

12/03/2018

Ampliació de l'estació depuradora (EDAR) de Cambrils 

Les obres d'ampliació de l'estació depuradora (EDAR) de Cambrils i Vinyols i els Arcs estaran finalitzades abans de l'estiu, d'acord amb les previsions del contracte d'adjudicació de les obres que es va signar a finals del passat mes de novembre. Dopec n’ha realitzat el projecte constructiu que s’ha basat en eliminar "definitivament" els problemes de males olors, que ja s'havien reduït amb les actuacions realitzades durant el 2016.

Descarrega notícia

port-de-barcelona.jpg

19/06/2017

CILSA homologa sis empreses i UTE per la urbanització del nou pla logístic de la ZAL

CILSA, la promotora de la ZAL del Port de Barcelona ha homologat sis UTE’s d'enginyeria i arquitectura. DOPEC (amb UTE amb EMAB) ha estat una de les seleccionades. Els treballs objecte de l’homologació són d'Arquitectura, Enginyeria i Disseny de l'ampliació de 450.000 metres quadrats, que es construiran en els propers quatre anys. CILSA preveu una inversió de 230 milions d'euros per a desenvolupar el sòl logístic que queda al voltant del Port de Barcelona.

Descarrega notícia

lestacio-de-la-sagrera_2.jpg

18/04/2017

Injecció de diners per urbanizar l'entorn de l'estació de la Sagrera

Dopec ha lliurat i es troba redactant diversos projectes d’urbanització per fases a l’entorn de la Sagrera donada la recent aprovació del desenvolupament de projectes valorats en uns 265.873 € que permetin executar obres d’urbanització a l’entorn de l’estació de l’AVE de La Sagrera.

Descarrega notícia

03.jpg

07/03/2017

Urbanització del polígon de Can Garrofa 

Dopec ha lliurat el projecte d’urbanització del polígon de Can Garrofa, un conjunt de parcel·les adquirides per una important empresa farmacèutica, que sumen 100.000 metres quadrats per expandir-se en els propers anys. L’ampliació productiva serà similar a la que s’està realitzant al seu actual polígon industrial, un conjunt d’edificacions industrials farmacèutiques projectades i dirigides també per Dopec.

Descarrega notícia

330733-2.jpg

02/05/2014

Aprovat el projecte de reforma de l’Avinguda Diagonal

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat definitivament el Projecte de Reforma de l'Avinguda Diagonal en el tram que va de la plaça Francesc Macià al passeig de Gràcia, redactat per les enginyeries DOPEC i IDOM. L'objectiu de la reforma és ordenar i millorar la qualitat de l'espai urbà, ampliant les voreres destinades als vianants, creant un carril segregat per a bicis i sense modificar el tronc central destinat a la circulació de transport públic i vehicles privats.

Descarrega notícia

abertran45523450-barcelona-barcelon-2018

14/02/2014

La Reforma de l’Avinguda Diagonal de Barcelona reduirà el trànsit un 6%

Segons l’estudi de mobilitat, encarregat per l’empresa municipal Bimsa, la reforma de Diagonal reduirà un 5,9% el trànsit que hi ha actualment en l’Avinguda. Els 4.500 vehicles, que la reforma preveu reduir, s’absorbiran perfectament per altres vies de l’Eixample i també pel transport públic que es preveu potenciar en el propi eix.

Descarrega notícia

Catedral-San-Basilio-Moscu-1-1004x1024.j

02/11/2012

AVANTE INGENIERÍA al Primer Fòrum Empresarial Catalunya-Rússia

AVANTE INGENIERÍA (nascuda de la unió entre DOPEC i Stroiproekt) ha estat present al Primer Fòrum Empresarial Catalunya-Rússia. L'esdeveniment, celebrat a Moscú durant el mes de novembre de 2012, ha permès acostar empreses i institucions de diversos sectors al mercat rus.

Descarrega notícia

22222.png

29/06/2012

Reconeixement de l'ICAEN per la implantació de la norma ISO 50001

DOPEC ha rebut un guardó de l'ICAEN (Institut Català de l'Energia) en un acte de reconeixement a les primeres empreses que han obtingut la certificació del seu Sistema de Gestió Energètica segons la norma ISO 50001. Aquesta norma té per objectiu la reducció de les emissions indirectes causades pels consums energètics i els seus costos associats i se suma al Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient segons les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001 que DOPEC ja posseeix. Descarrega notícia

Blanes_Puerto_deportivo.jpg

09/06/2012

Inauguració de l'ampliació del port pesquer de Blanes

El passat 9 de juny es va inaugurar l'ampliació del port pesquer de Blanes. Les obres han consistit en la construcció d'un nou dic de recer exterior i la prolongació del contradic i han servit per millorar la funcionalitat i el recer del port i reordenar els espais perquè els sectors pesquer i de vaixells turístics locals desenvolupin millor la seva activitat. DOPEC ha realitzat l'assistència tècnica a la direcció de les obres, que han costat 26,3 M€ i han durat 27 mesos.

Descarrega notícia

parque-fluvial-renato.jpg

12/05/2012

Projecte del Parc Padre Renato Poblete a Santiago de Xile

El mes d’abril es va lliurar el projecte del Parc Padre Renato Poblete a Santiago de Xile. El projecte consisteix en l’adequació de la riba del riu Mapocho per allotjar-hi un parc fluvial de 22 ha. El parc comptarà amb una zona esportiva, zona de passeig i un llac navegable per a petites embarcacions. L’actuació inclou la instal•lació de 4 preses inflables i la regularització i recuperació de la llera del riu. Les obres costaran 33,3 M € i es preveu que estaran acabades durant el 2013.

_MG_1274_image.jpg

01/03/2012

Edifici BAT 774 del CERN a Prévessin

(França)

El passat mes de març es va lliurar el projecte del nou edifici BAT 774 del CERN a Prévessin. L’edifici, obra dels prestigiosos arquitectes Octavio Mestre i Francesco Soppelsa, consta de 3.800 m2 distribuïts en 4 plantes. El nou edifici servirà per allotjar laboratoris informàtics i oficines. DOPEC, en estreta col•laboració amb l’equip d’arquitectura, ha realitzat el disseny de les instal•lacions de l’edifici, seguint la normativa RT-2012 de recent implantació a França. El cost de les obres ascendeix a 10,5 M € i està previst que s’iniciïn el mes de setembre.

Montsia-6.jpg

02/01/2012

Finalitza l’adequació de les oficines de Yamaha al polígon Mas Blau

Des del mes de desembre, l’equip comercial i administratiu de Yamaha treballa ja a les noves oficines del polígon Mas Blau de El Prat de Llobregat. DOPEC ha donat suport a Yamaha en tot el procés: recolzament en la selecció de l’edifici per a la ubicació de les noves oficines, definició de l’esquema funcional i de necessitats, gestió en la compra del mobiliari i en la implementació. Les obres d’adequació de les oficines han tingut un cost de 600.000 €. Aquest encàrrec és un pas més en la consolidació de DOPEC com a proveïdor de contractes d’obra claus en mà.

22222.png

01/09/2011

Implantació de la norma de Sistemes de Gestió Energètica

DOPEC ha obtingut recentment la certificació del seu Sistema de Gestió Energètica segons la norma UNE EN-16001 (actual ISO 50001), que té per objectiu la reducció de les emissions indirectes causades pels consums energètics i els seus costos associats. Amb aquesta implantació, DOPEC passa a ser una de les primeres empreses d'enginyeria espanyoles amb un Sistema de Gestió Energètica, que se suma al Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient segons les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001 que ja posseeix. Descarrega notícia

780_008_4269988_28dbe567b17d42e592ae155d

18/05/2011

Finalitza la urbanització del carrer del Vall a Tortosa

El passat mes de març han finalitzat les obres d'urbanització del carrer del Vall a Tortosa (Tarragona). L'obra, projectada per DOPEC i l'arquitecte Xavier Rollán, ha consistit en la urbanització total del carrer, de 275 m de llargada, i inclou la renovació de tota la xarxa de serveis.

Descarrega notícia

image.jpg

17/02/2011

Premis a la Promoció Immobiliària més Sostenible

Els edificis dels Serveis Centrals i els Serveis Territorials del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya han guanyat el segon premi d'Endesa a la Promoció Immobiliària més Sostenible, en la categoria de rehabilitació, d'entre 59 projectes presentats. DOPEC va elaborar el Pla d'Inversions del Departament de Treball i després va dur a terme la gestió integrada de les obres incloses en el Pla d'Inversions, entre les que hi havia la remodelació d'aquests edificis.

cluster-danes-1068x599.jpg

15/10/2010

Finalitza l'adequació de les oficines d'ACC1Ó a Barcelona

Amb la inauguració dels espais públics de la seu central d'ACC1Ó, situats al Passeig de Gràcia de Barcelona, culmina la feina de disseny i execució de les obres de totes les delegacions que aquest organisme de la Generalitat té a Catalunya. Els treballs van començar amb les seus de Tarragona, Tortosa i Manresa; van seguir amb Girona i Lleida i han finalitzat amb la seu central de Barcelona.

Aquest encàrrec és un pas més en la consolidació de DOPEC com a proveïdor de contractes d'obra claus en mà.

Cataleg Dopec v201023.jpg

12/07/2010

La passera de vianants de La Vinyota a la 6 Biennal Europea de Paisatge

La passera de vianants sobre la C-17, que connecta el sector de La Vinyota amb el barri de La Casilla a Mollet del Vallès, ha estat seleccionada pel jurat del Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba per formar part de l'exposició de la 6 Biennal de Paisatge que tindrà lloc al COAC entre el 29 de setembre i el 26 d'octubre. Dopec va redactar el projecte d'urbanització del sector i n'ha dut a terme la direcció integrada de les obres.

Sin título.jpg

29/09/2008

Primera pedra a Can Colomer

Comencen les obres d'urbanització del sector de Can Colomer a Terrassa. El projecte va ser redactat per DOPEC, que també és l'encarregada de dirigir-ne les obres.

Descarrega notícia

drops-of-water-water-nature-liquid-40784

23/08/2008

Acord amb Sogreah

Durant el mes d'abril, Dopec ha signat un acord de col·laboració amb l'enginyeria francesa Sogreah amb la intenció d'aprofitar sinergies en temes d'interès comú.

Descarrega notícia

Sin título.jpg

01/08/2008

Plans de prevenció d'incendis

Dopec redacta els plans de prevenció d'incendis i els plans d'evacuació de més de 123 urbanitzacions de la província de Barcelona.

drapeau-maroc.jpg

31/01/2008

Dopec creix al Marroc

A principis de l'any 2008, Dopec ha signat un acord de col·laboració amb un grup inversor per a realitzar les estructures, instal·lacions i project management d'un resort de luxe a Tanger.

Descarrega notícia

Sin título.jpg

21/01/2008

Vial a Lleida

L'Ajuntament de Lleida aprova el projecte del vial de connexió entre el carrer Príncep de Viana i la carretera N-II a Lleida, redactat per Dopec

Descarrega notícia

bottom of page