top of page
Anchor 1

Serveis

La nostra metodologia de treball es centra en assegurar la qualitat en el desenvolupament del projecte i de la direcció de les obres. A Dopec apostem per una estratègia dirigida al desenvolupament de noves eines, serveis i productes, mitjançant la generació, incorporació i adaptació de tecnologies a partir d’un treball sistemàtic que implica entendre el canvi com una oportunitat de millora.

drawing-architecture-project-of-a-house.

Projectes

Integrals

La metodologia de treball de l'equip de Dopec permet un acurat desenvolupament dels projectes abastint totes les seves fases. Juntament amb una dilatada experiència en concepció i redacció de projectes garantim la precisió en la valoració de costos minimitzant els riscs. 

pencil-and-ruler-cross-of-school-materia

Estudis

tècnics

Comptem amb una gran amalgama de tècnics especialitzats i qualificats que, amb la seva experiència i les eines de software més avançades, doten a Dopec d'una estructura tècnica òptima per realitzar diferents estudis tècnics en totes les àrees a les que donem servei.

businessman-showing-a-project-sketch.png

Direcció de

projectes

Dopec destaca per disposar d'una valuosa experiència en el control i direcció del desenvolupament de qualsevol tipus de projecte, essent proactius i resolutius des dels seus inicis, i motivats pels nous reptes de projectes complexos i innovadors que requereixin solucions d'alt valor afegit. 

passed-exam.png

Estudis de

viabilitat

A partir de l'anàlisi de la situació actual i un estudi acurat de les necessitats, objectius i alternatives possibles, i gràcies al treball conjunt de les diferents àrees d'enginyeria i arquitectura de l'empresa, Dopec realitza diferents estudis de viabilitat per a tot tipus de clients.

protection-helmet.png

Direcció

d'obres

Dopec té una dilatada experiència en la direcció d'obres tant d'enginyeria com d'arquitectura. Apliquem a la direcció d'obra sistemes tecnològics innovadors per garantir la correcta execució de l'obra dins dels criteris de seguretat, sostenibilitat, eficiència i compliment de terminis.

text-book-opened-from-top-view.png

Promoció

delegada

Per a nosaltres una promoció delegada és una necessitat a satisfer, un desig o somni del client que passa a ser també nostre. Per això la nostra voluntat és sempre oferir la millor solució considerant els factors que afecten als interessos del client i preveient les seves possibles necessitats futures.

bottom of page