Serveis

La nostra metodologia de treball es centra en assegurar la qualitat en el desenvolupament del projecte i de la direcció de les obres. A Dopec apostem per una estratègia dirigida al desenvolupament de noves eines, serveis i productes, mitjançant la generació, incorporació i adaptació de tecnologies a partir d’un treball sistemàtic que implica entendre el canvi com una oportunitat de millora.

Projectes

Integrals

La metodologia de treball de l'equip de Dopec permet un acurat desenvolupament dels projectes abastint totes les seves fases. Juntament amb una dilatada experiència en concepció i redacció de projectes garantim la precisió en la valoració de costos minimitzant els riscs. 

Estudis

tècnics

Comptem amb una gran amalgama de tècnics especialitzats i qualificats que, amb la seva experiència i les eines de software més avançades, doten a Dopec d'una estructura tècnica òptima per realitzar diferents estudis tècnics en totes les àrees a les que donem servei.

Direcció de

projectes

Dopec destaca per disposar d'una valuosa experiència en el control i direcció del desenvolupament de qualsevol tipus de projecte, essent proactius i resolutius des dels seus inicis, i motivats pels nous reptes de projectes complexos i innovadors que requereixin solucions d'alt valor afegit. 

Estudis de

viabilitat

A partir de l'anàlisi de la situació actual i un estudi acurat de les necessitats, objectius i alternatives possibles, i gràcies al treball conjunt de les diferents àrees d'enginyeria i arquitectura de l'empresa, Dopec realitza diferents estudis de viabilitat per a tot tipus de clients.

Direcció

d'obres

Dopec té una dilatada experiència en la direcció d'obres tant d'enginyeria com d'arquitectura. Apliquem a la direcció d'obra sistemes tecnològics innovadors per garantir la correcta execució de l'obra dins dels criteris de seguretat, sostenibilitat, eficiència i compliment de terminis.

Promoció

delegada

Per a nosaltres una promoció delegada és una necessitat a satisfer, un desig o somni del client que passa a ser també nostre. Per això la nostra voluntat és sempre oferir la millor solució considerant els factors que afecten als interessos del client i preveient les seves possibles necessitats futures.

©2020 Dopec S.L, Barcelona

Av. Madrid 127-133
08028 Barcelona
Tel. (34)  933 21 05 05
dopec@dopec.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

39, Normandie
Quartier Racine Casablanca
maroc@dopec.com

Puerto Santa Ana, Edificio The Point. Ofi. 3001 Guayaquil - Ecuador
ecuador@dopec.com

Barcelona

Marroc

Equador

LOGO NEGATIVO.png
MAPA DOPEC.png