top of page

Equip Directiu

NORBERT FINAL.jpg

Norbert Torres Pugès

Enginyer de Camins, Canals i Ports 

Soci fundador de DOPEC, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional de més de trenta anys al món de la consultoria i la construcció.


Expert en planejament urbanístic, urbanització i edificació, ha estat el màxim responsable de la gestió econòmica de la societat, així com del seu creixement tècnic i humà inicial.


La seva capacitat de visió a llarg termini ha permès el creixement sostingut de l’empresa marcant la línia estratègica i definint les polítiques empresarials.


El seu afany per la generació d'una cultura innovadora dins de l'empresa ha permès que DOPEC s'adapti en tot moment als nous reptes, implementant idees noves i nous mètodes i eines de treball. 

RAFA FINAL.jpg

 Rafael Tejada Ramírez

Arquitecte

Director Tècnic d' Edificació. Arquitecte de formació, fa més de vint anys que treballa a l'empresa com a màxim responsable dels projectes d'edificació, ja siguin residencials, equipaments o industrials. 


Profund coneixedor del mon de l’arquitectura i l’urbanisme, és responsable de la planificació i seguiment tècnic dels diferents contractes de l’empresa.

 
La seva visió global i pràctica del procés constructiu des de les idees inicials del projecte fins a la finalització de l'execució material de l'obra dota als treballs d’edificació de DOPEC d’una sòlida solvència.


Hàbil coneixedor dels interessos dels diferents interlocutors del sector i amb un elevat nivell d'exigència envers les feines realitzades, garantitza un òptim resultat final dels treballs executats.

ALBERT FINAL_v2.jpg
Mario.png

Director General

Mario Serrano Garcia

Albert Casajuana Palet

Enginyer de Camins, Canals i Ports 

Soci fundador de DOPEC, la seva carrera professional de més de trenta anys s'ha desenvolupat exclusivament en el sector de l'enginyeria civil.


Especialista en enginyeria hidràulica, ambiental i desenvolupament urbà, és responsable del creixement i manteniment de l'equip humà des de l'any 2000.


El seu ampli coneixement de el sector de l'enginyeria, així com de les diverses empreses i administracions, ha posicionat DOPEC entre les empreses líders del seu àmbit.


Ha estat membre directiu de l'associació d'empreses d'enginyeria i arquitectura i de l'associació d'empreses de consultoria ambiental. Manté un contacte constant amb aquestes i treballa conjuntament amb les administracions per a la millora del sector.

Enginyer Industrial de formació, ha completat un Màster en Maintenance Engineering, un Màster Business Administration per ESADE i el General Management Program (PDG) en el Business School de la Universitat de Navarra (IESE). També ha cursat un programa de transformació digital per a l'alta direcció en el Business School de la Universitat de Navarra (IESE).

 

Abans de la seva incorporació a DOPEC va estar dirigint el departament d'explotació i posteriorment el d'urbanisme de l'empresa el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i prèviament va ser el director de projectes de diversos edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

 

Gran coneixedor del mercat immobiliari i amb dilatada experiència en la direcció de projectes i anàlisis d'inversions. Amb la seva incorporació en DOPEC, perseguim dotar a la companyia de major valor per la seva visió estratègica, lideratge i capacitat de desenvolupar una aspiració a llarg termini que posicioni a DOPEC com un referent en el sector.

PHOTO-2023-09-27-19-57-35.jpg

Maria Caelles Lacasta

Enginyera de Camins, Canals i Ports

Directora Tècnica Obra Civil. Enginyera de camins, canals i ports per la Universitat Politécnica de Catalunya amb Màster Internacional en Bim Manager en Enginyeria Civil. Des de 2023, lidera l'Àrea d'Obra Civil de Dopec.

Disposa d'una llarga experiència en projectes de diferents disciplines, transports, urbanització, urbanisme, infraestructures. Habituada a gestionar equips pluridisciplinars s'ha convertit en un referent tècnic per a l'equip humà de Dopec.

Posseeix gran capacitat d'anàlisi de les necessitats que sorgeixen i té la visió global necessària per fer possible que Dopec pugui satisfer-les amb èxit.

bottom of page