• CILSA homologa sis empreses i UTE per als treballs d'urbanització del nou pla logístic de la ZAL del Port de Barcelona
  19-06-2017
  CILSA, la promotora de la ZAL del Port de Barcelona ha homologat sis UTE’s d'enginyeria i arquitectura. DOPEC (amb UTE amb EMAB) ha estat una de les seleccionades. Els treballs objecte de l’homologació són d'Arquitectura, Enginyeria i Disseny de l'ampliació de 450.000 metres quadrats, que es construiran en els propers quatre anys. CILSA preveu una inversió de 230 milions d'euros per a desenvolupar el sòl logístic que queda al voltant del Port de Barcelona.
 • Aprovat el Projecte de Reforma de l'Avinguda Diagonal
  02-05-2014
  L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat definitivament el Projecte de Reforma de l'Avinguda Diagonal en el tram que va de la plaça Francesc Macià al passeig de Gràcia, redactat per les enginyeries DOPEC i IDOM. L'objectiu de la reforma és ordenar i millorar la qualitat de l'espai urbà, ampliant les voreres destinades als vianants, creant un carril segregat per a bicis i sense modificar el tronc central destinat a la circulació de transport públic i vehicles privats.
 • La Reforma de l’Avinguda Diagonal de Barcelona reduirà el trànsit un 6%
  10-02-2014
  Segons l’estudi de mobilitat, encarregat per l’empresa municipal Bimsa, la reforma de Diagonal reduirà un 5,9% el trànsit que hi ha actualment en l’Avinguda. Els 4.500 vehicles, que la reforma preveu reduir, s’absorbiran perfectament per altres vies de l’Eixample i també pel transport públic que es preveu potenciar en el propi eix.
 • AVANTE INGENIERÍA al Primer Fòrum Empresarial Catalunya-Rússia
  02-11-2012
  AVANTE INGENIERÍA (nascuda de la unió entre DOPEC i Stroiproekt) ha estat present al Primer Fòrum Empresarial Catalunya-Rússia. L'esdeveniment, celebrat a Moscú durant el mes de novembre de 2012, ha permès acostar empreses i institucions de diversos sectors al mercat rus.
 • No hi ha descàrrega
  Neix AVANTE INGENIERÍA
  30-07-2012
  Durant el mes de maig de 2012, Dopec ha acordat la creació d'una enginyeria mixta, tipus "Joint Venture", amb l'empresa russa d'enginyeria i arquitectura Stroiproekt S.A. (www.sproekt.ru), sota el nom d'AVANTE INGENIERÍA. L'objectiu principal de l'empresa és la contractació de projectes a Rússia per a la seva producció a Barcelona, el que reforçarà l'experiència de Dopec en l'àrea internacional. S'ha nomenat com a Director General de la nova empresa el Sr. Maxim Mijailovich Kutsii, adjunt al Sr. Mijail Borisovich Kutsii, Director General i accionista majoritari de Stroiproekt. AVANTE INGENIERÍA disposa d'unes modernes oficines en un dels edificis propietat de Stroiproekt, a la ciutat de Moscú
 • Reconeixement de l'ICAEN per la implantació de la norma ISO 50001
  29-06-2012
  DOPEC ha rebut un guardó de l'ICAEN (Institut Català de l'Energia) en un acte de reconeixement a les primeres empreses que han obtingut la certificació del seu Sistema de Gestió Energètica segons la norma ISO 50001. Aquesta norma té per objectiu la reducció de les emissions indirectes causades pels consums energètics i els seus costos associats i se suma al Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient segons les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001 que DOPEC ja posseeix.
 • Inauguració de l'ampliació del port pesquer de Blanes
  09-06-2012
  El passat 9 de juny es va inaugurar l'ampliació del port pesquer de Blanes. Les obres han consistit en la construcció d'un nou dic de recer exterior i la prolongació del contradic i han servit per millorar la funcionalitat i el recer del port i reordenar els espais perquè els sectors pesquer i de vaixells turístics locals desenvolupin millor la seva activitat. DOPEC ha realitzat l'assistència tècnica a la direcció de les obres, que han costat 26,3 M€ i han durat 27 mesos.
 • No hi ha descàrrega
  Parc Padre Renato Poblete a Santiago de Xile
  02-05-2012
  El mes d’abril es va lliurar el projecte del Parc Padre Renato Poblete a Santiago de Xile. El projecte consisteix en l’adequació de la riba del riu Mapocho per allotjar-hi un parc fluvial de 22 ha. El parc comptarà amb una zona esportiva, zona de passeig i un llac navegable per a petites embarcacions. L’actuació inclou la instal•lació de 4 preses inflables i la regularització i recuperació de la llera del riu. Les obres costaran 33,3 M € i es preveu que estaran acabades durant el 2013.
 • No hi ha descàrrega
  Edifici BAT 774 del CERN a Prévessin (França)
  01-03-2012
  El passat mes de març es va lliurar el projecte del nou edifici BAT 774 del CERN a Prévessin (França). L’edifici, obra dels prestigiosos arquitectes Octavio Mestre i Francesco Soppelsa, consta de 3.800 m2 distribuïts en 4 plantes. El nou edifici servirà per allotjar laboratoris informàtics i oficines i disposarà d’una zona pública amb un auditori i una cafeteria, així com d’un aparcament exterior. DOPEC, en estreta col•laboració amb l’equip d’arquitectura, ha realitzat el disseny de totes les instal•lacions de l’edifici, seguint la normativa RT-2012 de recent implantació a França. El cost de les obres ascendeix a 10,5 M € i està previst que s’iniciïn el mes de setembre.
 • No hi ha descàrrega
  Finalitza l’adequació de les oficines de Yamaha al polígon Mas Blau
  02-01-2012
  Des del mes de desembre, l’equip comercial i administratiu de Yamaha treballa ja a les noves oficines del polígon Mas Blau de El Prat de Llobregat. DOPEC ha donat suport a Yamaha en tot el procés: recolzament en la selecció de l’edifici per a la ubicació de les noves oficines, definició de l’esquema funcional i de necessitats, gestió en la compra del mobiliari i en la implementació. Les obres d’adequació de les oficines han tingut un cost de 600.000 € i s’han realitzat en un termini de poques setmanes. Aquest encàrrec és un pas més en la consolidació de DOPEC com a proveïdor de contractes d’obra claus en mà.
 • No hi ha descàrrega
  Comencen les obres de l’auditori municipal de Sant Carles de la Ràpita
  01-10-2011
  El passat mes de setembre van començar les obres de l’auditori municipal de Sant Carles de la Ràpita. L’auditori, projectat per DOPEC, té capacitat per a 360 persones i disposa de grades retràctils, el que li dóna gran flexibilitat per a la celebració de diversos actes. Les obres, amb un pressupost de 3,2 M€, està previst que finalitzin el 2013. DOPEC fa la direcció facultativa i la coordinació de seguretat i salut de les obres.
 • Implantació de la norma de Sistemes de Gestió Energètica
  01-09-2011
  DOPEC ha obtingut recentment la certificació del seu Sistema de Gestió Energètica segons la norma UNE EN-16001 (actual ISO 50001), que té per objectiu la reducció de les emissions indirectes causades pels consums energètics i els seus costos associats. Amb aquesta implantació, DOPEC passa a ser una de les primeres empreses d'enginyeria espanyoles amb un Sistema de Gestió Energètica, que se suma al Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient segons les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001 que ja posseeix.
 • Finalitza la urbanització del carrer del Vall a Tortosa
  18-05-2011
  El passat mes de març han finalitzat les obres d'urbanització del carrer del Vall a Tortosa (Tarragona). L'obra, projectada per DOPEC i l'arquitecte Xavier Rollán, ha consistit en la urbanització total del carrer, de 275 m de llargada, i inclou la renovació de tota la xarxa de serveis.
 • No hi ha descàrrega
  Subvenció per a la implantació de la norma de Sistemes de Gestió Energètica
  05-04-2011
  DOPEC ha obtingut recentment una subvenció per a la implantació d’un Sistema de Gestió Energètica segons la norma UNE EN-16001, que té per objectiu la reducció de les emissions indirectes causades pels consums energètics i els seus costos associats. La subvenció, concedida per l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) de la Generalitat de Catalunya, premia i reforça la política de sostenibilitat de l’empresa. Amb aquesta implantació DOPEC passarà a ser una de les primeres empreses d'enginyeria espanyoles amb un Sistema de Gestió Energètica, que se sumarà al Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i el Medi Ambient segons les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001 que ja posseeix.
 • No hi ha descàrrega
  Premis a la Promoció Immobiliària més Sostenible
  17-02-2011
  Els edificis dels Serveis Centrals i els Serveis Territorials del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya han guanyat el segon premi d'Endesa a la Promoció Immobiliària més Sostenible, en la categoria de rehabilitació, d'entre 59 projectes presentats. DOPEC va elaborar el Pla d'Inversions del Departament de Treball i després va dur a terme la gestió integrada de les obres incloses en el Pla d'Inversions, entre les que hi havia la remodelació d'aquests edificis.
 • No hi ha descàrrega
  Director Comercial de l'Àrea d'Aigua i Medi Ambient
  23-12-2010
  Dopec ha nomenat Enric Sentís com a nou Director Comercial de l'Àrea d'Aigua i Medi Ambient. Nascut a Barcelona l'any 1951 és Enginyer Industrial amb una carrera professional desenvolupada des de sempre dins del món del tractament d'aigua i cobrint tots els aspectes del sector i dels seus processos. Des de l'any 1988 ha format part de l'equip de Degrémont, on durant els darrers 13 anys ha estat el Director Regional de la Zona Est (Catalunya, Aragó, Múrcia i Balears).
 • No hi ha descàrrega
  Finalitza l'adequació de les oficines d'ACC1Ó
  15-10-2010
  Amb la inauguració dels espais públics de la seu central d'ACC1Ó, situats al Passeig de Gràcia de Barcelona, culmina la feina de disseny i execució de les obres de totes les delegacions que aquest organisme de la Generalitat té a Catalunya. Els treballs van començar amb les seus de Tarragona, Tortosa i Manresa; van seguir amb Girona i Lleida i han finalitzat amb la seu central de Barcelona. Aquest encàrrec és un pas més en la consolidació de DOPEC com a proveïdor de contractes d'obra claus en mà.
 • No hi ha descàrrega
  La passera de vianants de La Vinyota a la 6 Biennal Europea de Paisatge
  12-07-2010
  La passera de vianants sobre la C-17, que connecta el sector de La Vinyota amb el barri de La Casilla a Mollet del Vallès, ha estat seleccionada pel jurat del Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba per formar part de l'exposició de la 6 Biennal de Paisatge que tindrà lloc al COAC entre el 29 de setembre i el 26 d'octubre. Dopec va redactar el projecte d'urbanització del sector i n'ha dut a terme la direcció integrada de les obres.
 • Auditori de Sant Carles de la Ràpita
  11-06-2010
  L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha aprovat el projecte de l'auditori municipal redactat per Dopec. L'auditori té capacitat per a 360 espectadors i disposa de grades retràctils, el que li dóna gran flexibilitat per a la celebració de diversos actes.
 • No hi ha descàrrega
  Ampliació del port pesquer de Blanes
  06-04-2010
  El passat mes de març van començar les obres d'ampliació del port pesquer de Blanes. L'actuació comporta la construcció d'un nou dic d'abric exterior i el perllongament del contradic, per millorar la funcionalitat i les condicions de recer de la instal·lació portuària. Dopec fa l'assistència tècnica a la direcció de les obres.
 • No hi ha descàrrega
  Neix CIDO Consult
  18-02-2010
  CICSA i DOPEC hem decidit unir les nostres activitats internacionals sota el nom de CIDO Consult. Amb ambdues seus centrals a Barcelona, seguim treballant de manera independent a Espanya mentre que actuem com a associació estable a la resta del món. Tenim oficines comuns a Marroc, Equador, Perú i Xile.
 • No hi ha descàrrega
  Noves oficines Dopec Barcelona
  04-08-2009
  A partir del dia 17 agost del 2009 ens trobareu a les noves oficines de Dopec Barcelona a Avinguda de Madrid, 127-133.
 • Dopec nomena nou director tècnic de Madrid
  18-07-2009
  Dopec ha nomenat Juan Luis Cáceres com a nou director tècnic de l'oficina de Madrid.
 • Dopec nomena nou director internacional
  22-01-2009
  Dopec ha nomenat Xavier Arrufat com a nou director internacional, que supervisarà el procés d'expansió al Marroc, Europa i Llatinoamèrica.
 • Dopec nomena nou director internacional
  21-01-2009
  Dopec ha nomenat Xavier Arrufat com a nou director internacional, que supervisarà el procés d'expansió al Marroc, Europa i Llatinoamèrica.
 • Implementació del Protocol +6
  04-01-2009
  Dopec implementa a les obres del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya un nou sistema de seguretat i salut anomenat +6 (Més Seguretat i Salut) que complementa els sistemes de seguretat tradicionals.
 • Primera pedra a Can Colomer
  29-09-2008
  Comencen les obres d'urbanització del sector de Can Colomer a Terrassa. El projecte va ser redactat per DOPEC, que també és l'encarregada de dirigir-ne les obres.
 • Acord amb Sogreah
  23-08-2008
  Durant el mes d'abril, Dopec ha signat un acord de col·laboració amb l'enginyeria francesa Sogreah amb la intenció d'aprofitar sinergies en temes d'interès comú.
 • Plans de prevenció d'incendis
  01-08-2008
  Dopec redacta els plans de prevenció d'incendis i els plans d'evacuació de més de 123 urbanitzacions de la província de Barcelona.
 • Protocol +6
  14-06-2008
  Dopec ha implantat, a les obres que gestiona, un nou sistema de seguretat i salut anomenat +6 (Més Seguretat i Salut) que complementa els sistemes de seguretat tradicionals.
 • Dopec nomena nou gerent
  16-03-2008
  Dopec ha nomenat Francesc Terradas como a nou gerent, substituint Norbert Torres, que assumirà  la direcció de l'empresa.
 • Expansió internacional
  21-02-2008
  Dopec manté converses amb varies empreses europees per crear un consorci empresarial que li pugui permetre accedir a la realització de projectes internacionals de gran abast.
 • Dopec creix al Marroc
  31-01-2008
  A principis de l'any 2008, Dopec ha signat un acord de col·laboració amb un grup inversor per a realitzar les estructures, instal·lacions i project management d'un resort de luxe a Tanger.
 • Vial a Lleida
  21-01-2008
  L'Ajuntament de Lleida aprova el projecte del vial de connexió entre el carrer Príncep de Viana i la carretera N-II a Lleida, redactat per Dopec.